Program samling 3, tirsdag 03.03.2015

På tirsdag 3.3 har vi en halv dag med workshop og ettfølgende lunsj på Vilvite, rom C. Dagen er tenkt som nettopp en workshop der vi både kan ta opp felles utfordringer/løsninger og kan arbeide individuelt og få/gi veiledning. Dersom noen har nye videoer de har lagd som de ønsker tilbakemelding på, så organiserer vi også det. Vi har to grupperom i tillegg til Rom C.

Vi har med diverse utstyr, og opptak der & da kan vi ordne. Vi vil gjerne ha innspill fra dere om tema/problemløsning dere vil at vi forbereder og tar opp. Send svar på denne eposten (gjerne til alle) med forslag innen torsdag ettermiddag.

Vi har tenkt at følgende tema kan være aktuelle å se nærmere på:

1. TechSmith Relay: Hvordan lage en løsning der vi kan veksle mellom å ha et “talking head” og ha skjermbilde uten dette hodet – via å bruke et eget vindu med webcamera? Det kan være hensiktsmessig å ha et ansikt som introduserer tema og eventuelt kommer inn underveis ved anledninger – uten at ansiktet er der i hjørnet konstant. Anders viser hvordan det kan gjøres.

2. TechSmith Relay: Legge inn “hotkeys” slik at man kan trykke på pause og fortsette når man merker at man står litt fast. En måte å unngå å stadig ta nye opptak på? Utprøving.

3. Hvordan kovertere filmer / filer for å bruke dem i TechSmith Relay? 4 – Se nærmere på å redigere film i iMovie eller Moviemaker. Vi har med oss en amerikansk kollega (Robert Grey jr.) med erfaring på området som er tilbydt en stilling i universitetspedagogikken. Han er med for å få et inntrykk av hva jobben kan gå ut på, men han vil nok også kunne bidra i workshopen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*